foto

Roman Lukjanov

  • nar. 11.4.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Iskuplenije (TV film)
Match
2011 Vykoupení

TV seriály

2017 Likar Kovalčuk (TV seriál)
Ženskij doktor 3 (TV seriál)
2016 Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace