foto

Sergej Pomerancev

  • nar. 28.6.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kino pro Alexejeva
2013 Bystreje, čem kroliki
Čas
2011 Beremennyj
Služebnyj roman - Naše vremja
2008 Přízrak

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Ulica (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Medicinskije strasti (S09E01)
2016 Diletant (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Mama po kontraktu (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Perekrjostki suďby (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bajkalskij zver (S02E03)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Semejnyje tradicii (S05E05)
Kodex česti (TV seriál)
4 časa (S07E11)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Bez kupjur (S06E10)
2012 Bigl (TV seriál)
Škola (E15)
Kuchňa (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Něravnyj brak (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Dikij (TV seriál)
Bez tormozov (S03E07)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S05E02)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kataly (S02E04)
Pjatnickij (TV seriál)
Něizvestnyje (S01E08)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Sving (S05E07)
Advokat (TV seriál)
Rokovoj piknik (S08E18)
Dolgaja rasplata (S07E22)
Mertvaja natura (S07E11)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Igruški (TV seriál)
Medvežij ugol (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Zolotaja pulja (S04E04)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Naslednik (S04E25)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Koški (S03E05)
Advokat (TV seriál)
Něotpuščennyj grech (S06E13)
2008 Ranětki (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Nastojaščije roditěli (S03E23)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky