foto

Heung-chae Jeong

  • nar. 15.8.1964 (56 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hwangjereul wihayeo
2006 Gajokeui tansaeng
2004 Tu gaijeu

TV seriály

2015 Jingbirok (TV seriál)
2013 Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
Jayuin I Hoyeong (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
1998 Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky