foto

In-woo Jo

  • nar. 16.12.1983 (35 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Keunalui bonwigi
Siganitalja
2015 Sibiya : gipgo boolgeun yeoldoo gaeeui bam chapter 1
2014 Dongchanghoeui mokjeok
2013 Gyeolhonjeonya
Topseuta
2011 Hwaiteu: jeowooeui mellodi

TV seriály

2016 Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Jalkiun ttal hana (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2011 Gashinamoo sae (TV seriál)
Seupayi Myeong Wol (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
2009 Janghwahongryeon (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace