foto

Ninni Lahtinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Laponská odysea - dámská jízda
2013 Ti praví
2011 Likainen pommi
2006 Reunalla: The Edge

TV seriály

2018 Donna (TV seriál)
Malja rakkaudelle (S01E10)
Äiti ei petä koskaan (S01E09)
Enkeli tulee liian aikaisin (S01E08)
další epizody (10)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Sekasin (TV seriál)
2014 Syke (TV seriál)
Sydäntä kylmää (S01E01)

TV pořady

2006 Studio Impossible (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace