foto

Dimitrij Kuvšinov

  • nar. 10.7.1973 (47 let)
    Solnechnogorsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Médium
2015 Perevodčik
2014 Bělyj jagel
2010 Čužaja
2009 Kitajskaja babuška

TV seriály

2015 Pjataja straža (TV seriál)
Papina dočka (S03E36)
Portnoj (S03E32)
Koma (S03E31)
další epizody (8)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
2008 Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)

Dokumentární

2006 Isäni jalanjäljillä

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky