foto

Kwang-yeong Kim

  • nar. 1970
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Daejang Kimchangsoo
2013 Norigae
2010 Pohwa sogeuro

TV seriály

2019 Waegeurae pungsangssi (TV seriál)
2018 Inhyeongeui jib (TV seriál)
2016 Dasi, cheotsarang (TV seriál)
2015 Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Jingbirok (TV seriál)
Naeildo seungri (TV seriál)
2012 Yoorigamyun (TV seriál)
2010 Eommado yeobeuda (TV seriál)
Geunchogowang (TV seriál)
2008 Kangcheok deul (TV seriál)
2007 Taewangsasingi (TV seriál)

Dokumentární

2016 Imjinwaeran 1592

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky