foto

Viktor Makarov

  • nar. 25.11.1956 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Zombi kanikuly 3D
2011 Asja
2005 Tajskij vojaž Stěpanyča
2000 Osoběnnosti bannoj politiki, ili Baňa 2

TV seriály

2017 Ljubov po prikazu (TV seriál)
2015 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Marafet. Časť 2 (S01E16)
Marafet. Časť 1 (S01E15)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
další epizody (8)
2013 Točka vzryva (TV seriál)
2012 Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2011 Zagadka dlja Věry (TV seriál)
2010 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Lučšije druzja děvušek (S03E03)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2005 Polnolunije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky