foto

Rosario Granados

  • nar. 12.3.1925
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 25.3.1997 (72 let)
    Mexiko City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Funerales del terror
1987 Trágico terremoto en México
1984 Corrupción
Traficante II, El
1983 Hijos de Peralvillo, Los
Mercenários de la muerte
Traficante, El
1982 Leyenda de amor, Una
1981 Herencia de muerte
1980 Frontera brava
1979 Adriana del Rio, actriz
1976 Hombre del puente, El
1975 Las fuerzas vivas
Tiempo y destiempo
1972 Lo que mas queremos
1970 Papa en onda
Vírgenes locas, Las
Ya somos hombres
1957 Cuatro contra el imperio
Tinieblas
1956 Fin de un imperio, El
Medallón del crimen, El
Ultraje al amor
1955 La fuerza del deseo
Magdalena
Para siempre
Secreto profesional
Vida no vale nada, La
1954 Dios nos manda vivir
La intrusa
Retorno a la juventud
1953 Esos de Penjamo
Sexta carrera, La
1952 El cuarto cerrado
Enseñame a besar
Huella de unos labios, La
Una Mujer sin amor
1951 Historia de un corazón
1950 Cabellera blanca
El grito de la carne
Entre tu amor y el cielo
Esposa o amante
Inmaculada
1949 Amores de una viuda, Los
Baño de Afrodita, El
Canas al aire
Dolor de los hijos, El
Escuela para casadas
Flamendr
Secreto entre mujeres
1948 Aguas bajan negras, Las
Casa de la Troya, La
1947 Klečící bohyně
Secreto de Juan Palomo, El
Siete niños de Écija, Los
1946 Cásate y verás
Mujer contra mujer
Tú eres la luz
1945 Adulterio
Camino de Sacramento
Canaima
Lo que va de ayer a hoy
Secreto de la solterona, El
1944 Rosa de las nieves

TV seriály

1989 Simplemente María (TV seriál)
1980 Divina Sarah, La (TV seriál)
Espejismo (TV seriál)
Tania (TV seriál)
1979 Julia (TV seriál)
1977 Marcha nupcial (TV seriál)
1976 Mañana será otro día (TV seriál)
1974 Ha llegado una intrusa (TV seriál)
1973 Nosotros los pobres (TV seriál)
1972 Señora joven, La (TV seriál)
1971 Maestra, La (TV seriál)
1970 Dios de barro, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky