foto

Annika Sucksdorff

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Veljeni vartija
2017 Tom of Finland
2016 Důl
Onnenonkija
2015 Lasikatto
2011 Burungo
Georg & Lydia (TV film)

TV seriály

2011 Där vi en gång gått (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2007 Ganes

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace