foto

Joonas Pulkkanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Diva of Finland
2015 Ollaan vapaita
2014 Raskasta Joulua: Lords and Beggars
2012 Nastassja Kinskin ja korkean paikan kammo (studentský film)
2011 August
Cause finale
Uroot
2009 Křídla & Zuby (studentský film)
Lopun elämääni sinun (studentský film)
2008 Repeämä (studentský film)

TV seriály

2019 Sunnuntailounas (TV seriál)
Isän puolustuspuhe (S02E10)
Severi löytää itsensä (S02E09)
Sokea piste (S02E08)
další epizody (10)
Sorjonen (TV seriál)
Poikia ja rakastajia 1/3 (S03E04)
2018 Donna (TV seriál)
Malja rakkaudelle (S01E10)
Äiti ei petä koskaan (S01E09)
Enkeli tulee liian aikaisin (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2019 Neiti Aika
2018 Takaisin valoon
2017 Pohjolan enkeli
2012 Robin
2011 Muista minut tällaisena (studentský film)
2010 Jak se sbírají lesní plody (studentský film)
2008 Palmu (studentský film)

TV pořady

2012 Märät säpikkäät (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky