foto

Claude Richard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Les maîtres sonneurs (TV film)
1979 Les fleurs fanées
1977 Vlastní minulost neznámá
1975 La Berthe (TV film)
1974 La Cité crucifiée (TV film)
1969 Šílená láska

TV seriály

1966 Le trompette de la Bérésina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace