foto

Nicole Dubois

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stalked by My Doctor: A Sleepwalker's Nightmare (TV film)
2005 Šedé duše
1999 L'atelier (TV film)
1985 Le Diable dans le bénitier (TV film)
1975 Le docteur noir (TV film)

TV seriály

2012 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Boule de suif (S03E01)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Trafics (S03E01)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky