foto

Gérald Denizeau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
1982 Invitation au voyage
Joies de la famille Pinelli, Les (TV film)
1981 Calvaire d'un jeune homme impeccable, Le (TV film)
Sept hommes en enfer (TV film)
1980 Jean Jaurès: vie et mort d'un socialiste (TV film)
1977 Naufrage de Monte-Cristo, Le (TV film)
Vaincre à Olympie (TV film)
1976 Lauzun de la Grande Mademoiselle, Le (TV film)
1975 Cardinal de Retz, Le (TV film)
Katrin a spol.
1974 Le colchique et l'étoile (TV film)
Plaies et bosses (TV film)
Saint-Just ou La force des choses (TV film)
1973 Bel ordure
Équipe ou Le roman des fortifs, L' (TV film)
1971 L'homme qui rit (TV film)
Romulus le grand (TV film)
1970 Fauteuil hanté, Le (TV film)
1968 Cvokové
Sarn (TV film)

TV seriály

1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
1975 Jack (TV seriál)
Les peupliers de la Prétentaine (TV seriál)
Preuve par treize, La (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
L'éducation sentimentale (TV seriál)
Les coqs de minuit (TV seriál)
Monde enchanté d'Isabelle, Le (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1971 Aux frontières du possible (TV seriál)
Tang (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

1968 Les grandes espérances (TV film)

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky