foto

Sylvain

  • nar. 21.10.1906
    Paříž, Francie
  • zem. 5.6.1970 (63 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Marion Delorme (TV film)
1966 Srdcový král
1965 Pleins feux sur Stanislas
1964 Honba na muže
Pán ze společnosti
1963 Ctihodný Stanislav
Porteuse de pain, La
1962 Arsen Lupin kontra Arsen Lupin
Kůň pro dva
Nůž v ráně
1961 Amant de cinq jours, L'
Kněžna de Cléves
Všechno zlato světa
1960 Les Héritiers
Les tortillards
1958 Asphalte
Le Temps des oeufs durs
Les Motards
Sérénade au Texas
1957 Action immédiate
Assassins et voleurs
Šeříková brána
1956 Les Duraton
Lumières du soir, Les
Marie-Antoinette reine de France
Otec, matka, moje žena a já
Rencontre à Paris
Zatracená holka
1955 Chantage
Je suis un sentimental
Milord l'Arsouille
Sophie et le crime
1954 Contessa di Castiglione, La
Impures, Les
Leguignon guérisseur
Les Hommes ne pensent qu'à ça
Otec, matka, služka a já
Sur le banc
Červený a černý
1953 Capitaine Pantoufle
Innocents in Paris
Leur dernière nuit
Minuit... Quai de Bercy
Rires de Paris
1952 Elle et moi
Krásky noci
Le Costaud des Batignolles
Maison dans la dune, La
Všichni jsme vrahové
1951 Adresát neznámý
Dupont Barbès
Knock
Maison Bonnadieu, La
Une Histoire d'amour
1950 Belle que voilà, La
Et moi j'te dis qu'elle t'a fait d'l'oeil!
Justice est faite
La rue sans loi
Lady Paname
Meurtres
Minne, l'ingénue libertine
Véronique
1949 Au grand balcon
Ronde des heures, La
Échafaud peut attendre, L'
1948 Femme sans passé
Mannequin assassiné, Le
Par la fenêtre
Sombre dimanche
Émile l'Africain
1947 Destin exécrable de Guillemette Babin, Le
Mlčeti zlato
Un flic
1946 La tentation de Barbizon
Panika
1940 Battement de coeur
Ztracený ráj
1939 Charrette fantôme, La
1938 Bar du sud
Gaietés de l'exposition, Les
Glu, La
Une de la cavalerie
1937 Její první ples
Loupiote, La
Nuits de feu
1936 Na dně

TV seriály

1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
Malican père et fils (TV seriál)
1965 Svatouškové (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace