foto

Jean-Paul Zehnacker

  • nar. 5.9.1941 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Krev mojí krve
2008 MR 73
2007 Notable donc coupable (TV film)
2006 L'oncle de Russie (TV film)
2004 Krvavý prachy
2003 Vie nue, La
1990 Bal perdu
1980 Fantômas: L'Étreinte du diable (TV film)
Je vais craquer!!!
1979 Le destin personnel (TV film)
1978 Les Grandes conjurations: L'attentat de la rue Nicaise (TV film)
Lulu (TV film)
Retour de Jean, Le (TV film)
1976 Le gentleman des Antipodes (TV film)
1975 Cardinal de Retz, Le (TV film)
1974 Quai de l'étrangleur (TV film)
1972 Velká cesta Agáty Schweigertové (TV film)

TV seriály

2015 La Loi d'Alexandre (TV seriál)
L'Amour ne suffit pas (E03)
2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2002 Âge sensible (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
Susi (TV seriál) - herec, a.z.
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Île aux trente cercueils, L' (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1976 Poupée sanglante, La (TV seriál)
1974 Les Oiseaux de Meiji Jingu (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky