foto

Horst Eder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Ich gelobe
1987 Tatort: Flucht in den Tod (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1979 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1920 (TV film)
1978 Kottan ermittelt - Wien Mitte (TV film)
1964 Als Martin vierzehn war

TV seriály

1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1971 Lodynski's Flohmarkt Company (TV seriál)

Divadelní záznam

1976 Der Konfuse (divadelní záznam)
1973 Die Verlobung (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky