foto

Sören Hüper

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Solo für Weiss – Die Wahrheit hat viele Gesichter (TV film)
2014 Toilets
2003 Pokalfieber

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Mitten ins Herz (S01E05)
2016 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod eines Stalkers (E12)
2012 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Spiel mit dem Feuer (E07)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Was wenn der Tod uns scheidet?
2007 Memoryeffekt (studentský film)
2003 Pokalfieber

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2000 Herr im Haus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky