foto

Claude Robin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ami Giono: Onorato, L' (TV film)
1988 Magická hlubina
Volání ráje
1983 Liebe läßt alle Blumen blühen (TV film)
1982 L'afrique, c'est loin (TV film)
1981 Mon ami Socia (TV film)
1980 Changements de décors (TV film)
Le devine-vent (TV film)
Mon cher Théo Van Gogh (TV film)
Retour à Marseille
So long, rêveuse (TV film)
1978 Le Passe-montagne
1977 Mer promise, La (TV film)
1975 Eddie og Suzanne
1974 Une mort comme la mienne (TV film)
1973 La hotte (TV film)
Muži

TV seriály

1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1989 Muži se zelenýma očima (TV seriál)
1986 Mala de Cartão, A (TV seriál)
1983 Fabien de la Drôme (TV seriál)
1981 Vie fantastique des figures peintes, La (TV seriál)
1980 Fin du Marquisat d'Aurel, La (TV seriál)
Fortune des Rougon, La (TV seriál)
1978 Derniers témoins (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
Fol amour de Monsieur Mirabeau, Le (TV seriál)
Nans le berger (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

1954 La joie de vivre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky