foto

Sylvia Bergé

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nous nous marierons
2012 Ça ne peut pas continuer comme ça (TV film)
2007 Cyrano de Bergerac (TV film)
2005 Visite inopportune, Une (TV film)
2003 Les femmes savantes (TV film)
Sganarelle (TV film)
1995 Jefferson v Paříži
1986 Force du destin, La (TV film)

TV seriály

2009 Histoires de vies (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1988 Un château au soleil (TV seriál)
1983 Deux amies d'enfance (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Électre / Oreste (divadelní záznam)
2017 Cyrano de Bergerac (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky