foto

Charles L. Bitsch

  • nar. 23.4.1931 (88 let)
    Mulhouse, Haut-Rhin, Alsace, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Dernier homme, Le
1964 Baisers, Les
Chance et l'amour, La
1956 Ovčácký mat

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1974 Grand écran: Jerry Lewis (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Le bel horizon
1970 Dernier homme, Le
1964 Baisers, Les
Chance et l'amour, La
1962 Les sept péchés capitaux
1953 Les trois rendez-vous

TV seriály

1992 Puissance 4 (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Le triplé gagnant (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1974 Grand écran: Jerry Lewis (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1956 La Sonate à Kreutzer

Dokumentární

2007 Godard, l'amour, la poésie
1964 Cinéastes de notre temps (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace