foto

Jean Vinci

  • nar. 22.3.1921
    Cannes, Alpes-Maritimes, Francie
  • zem. 8.4.2010 (89 let)
    Ollioules, Var, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Deux enfoirés à Saint-Tropez
1985 Brigade des moeurs
1981 L'ange noir (TV film)
1980 Mieux vaut être riche et bien portant que fauché et mal foutu
1979 Les égouts du paradis
1978 Amours sous la révolution: Quatre dans une prison, Les (TV film)
Au théâtre ce soir: Volpone (TV film)
1977 C'est Mozart qu'on assassine (TV film)
Gloria
Marche pas sur mes lacets
1976 Homme de sable, L' (TV film)
1975 Porte du large, La (TV film)
1974 La Cité crucifiée (TV film)
Tribunal de l'impossible: Le baquet de Frédéric-Antoine Mesmer, Le (TV film)
1973 Coup de sang (TV film)
1970 Les Enfants de Caïn
1965 Espions à l'affűt
Misère et la gloire, La (TV film)
1964 Mort, où est ta victoire?
1960 Dragée haute, La
Première brigade criminelle
1958 Arènes joyeuses
Me and the Colonel
1957 Bonjour jeunesse
Der Fuchs von Paris
1956 Carottes sont cuites, Les
Marie-Antoinette reine de France
Napříč Paříží
1955 Don Giovanni
1952 Cet âge est sans pitié
Jouons le jeu
1950 Sans tambour ni trompette
1949 Anges sont parmi nous, Les
Au Grand Balcon
1948 Bagarres
Mort sans importance, Une
Trois garçons et un planeur

TV seriály

1981 Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Vérificateur, Le (TV seriál)
1975 Chasse aux hommes, La (TV seriál)
1974 Paul et Virginie (TV seriál)
1973 Témoignages (TV seriál)
1971 Un soir chez Norris (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
Nanou (TV seriál)
1968 Demoiselles de Suresnes, Les (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
Inspektor Leclerc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky