foto

Jean-Claude Weibel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Ne coupez pas mes arbres (TV film)
1990 Sniper (TV film)
1987 De guerre lasse
1984 Láska až za hrob
1983 Život je román
1981 Talou (TV film)
1980 Dáma v nesnázích (TV film)
1979 Dernier regard de l'aigle, Le (TV film)

TV seriály

1992 Úžasná rodina (TV seriál)
Les Parents disjonctent (S01E01)
1984 Série noire (TV seriál)
Noces de soufre (E07)
1980 La vie des autres (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1978 Ces merveilleuses pierres (TV seriál)
Jan Kryštof (TV seriál)
1976 Village englouti, Le (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky