foto

Jean de Letraz

  • nar. 1897
  • zem. 4.6.1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Král ze Soho - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Pajama Tops (TV film) - divadelní hra
1979 Au théâtre ce soir: Une nuit chez vous Madame (TV film) - divadelní hra
1952 Les surprises d'une nuit de noces
1951 Descendez, on vous demande - divadelní hra
Moumou
1950 L'extravagante Théodora - divadelní hra
Voyage à trois - scénář, divadelní hra
1948 Bichon - divadelní hra
1946 On demande un ménage
1945 Vingt-quatre heures de perm'
1943 Adrien - scénář, divadelní hra
1942 Frédérica - scénář, divadelní hra
1939 Papà per una notte - divadelní hra
1938 Femmes collantes, Les
Monsieur de 5 heures, Le
1937 Fessée, La - scénář, divadelní hra
Trois artilleurs au pensionnat
1936 Brigade en jupons, La
1935 Petite sauvage, La
Rosière des Halles, La
1934 Hříchy slečny Liselotty - divadelní hra
1933 Amour qu'il faut aux femmes, L'
1932 Chauffeur Antoinette - divadelní hra
Conduisez-moi, Madame - divadelní hra
L'amour en vitesse
The Love Contract - divadelní hra
Triangle de feu, Le
1931 Le lit conjugal
Les vagabonds magnifiques

TV seriály

1989 Primera función (TV seriál) - divadelní hra
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky