foto

Carmen Rossi

  • nar. 1932
    Malaga, Andalucía, Španělsko
  • zem. 2.10.2007
    Alcalá de Henares, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Čtrnáct peset za frank
2004 Krycí jméno: Vlk
1998 La vuelta de El Coyote
1996 Adosados
Malena es un nombre de tango
1995 Hombres siempre mienten, Los
1993 Tres palabras
1991 Don Juan itinerante (TV film)
Viuda del capitán Estrada, La
1984 Café, coca y puro
1983 El Arreglo
Od pojištění osvoboď nás, pane
1982 Buscando a Perico
1980 Mocný vliv měsíce
1975 Trastienda, La
1963 Juego de hombres

TV seriály

2006 Manolo & Benito Corporeision (TV seriál)
2004 Paco y Veva (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1993 Brigada central 2: La guerra blanca (TV seriál)
Celia (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
Tristeza de amor (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1974 La cometa naranja (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace