foto

María José Alfonso

  • nar. 27.3.1940 (80 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La suite nupcial
2019 El momento que queda
2018 Ana de día
¡Oh Mamy Blue!
2014 Todos los animales se mueren siempre
2012 Clara no es nombre de mujer
2009 En la memoria
2008 Záminky
2001 Dobrotivé nebe
Sólo mía
1999 Familia... 30 años después, La (TV film)
1998 Moje první noc
1994 ¡Por fin solos!
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
1985 Huella del crimen: Jarabo, La (TV film)
1984 Extraño matrimonio
1979 La familia, bien, gracias
1978 Hijo es mío, El
1975 Duerme, duerme, mi amor
Novomanželka
1973 Manolo, la nuit
1970 Huésped del sevillano, El
Vacances en or, Des
1967 Crónica de nueve meses
De cuerpo presente
1966 Con el viento solano
Cuando tú no estás
Últimas horas, Las
1965 El Zorro cabalga otra vez
La familia y... uno más
1964 Dulcinea del Toboso
Genoveffa di Brabante
Los dinamiteros
Niña de luto, La
1963 Becerrada, La
Ensayo general para la muerte
Escala en Hi-Fi
Llegar a más
1962 La gran familia
Vuelve San Valentín

TV seriály

2017 Servir y proteger (TV seriál)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2007 Hay que vivir (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
2002 A medias (TV seriál)
Ana y los siete (TV seriál)
Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2000 Paraíso (TV seriál)
1997 Pasen y vean (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
La revista (TV seriál)
1994 Marielena (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1989 El séptimo cielo (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
1985 Platos rotos (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
1974 Los maniáticos (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Pequeño estudio (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1966 Dichoso mundo (TV seriál)
Por los caminos de España (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Don Quijote von der Mancha (TV seriál)
Estudio 1 (TV seriál)
1963 Escuela de maridos (TV seriál)
Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)
Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky