foto

Francisco Casares

  • nar. 1941
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 No Place
2009 Nářek duší
2008 Schneider Krankheit, Die
2001 Luna hraje o život
Palo, El
1998 Mararía
1997 Markýza
1995 Mar de luna
Rey del río, El
Sal de la vida, La
1994 Siete mil días juntos
1993 El cianuro... ¿solo o con leche?
Hay que zurrar a los pobres
La febre d'Or
Zlatá vejce
1991 Beltenebros
Cómo ser mujer y no morir en el intento
El robobo de la jojoya
Fuente de la edad, La
Noche más larga, La
1990 Huella del crimen 2: El crimen de Perpignán, La (TV film)
1989 Gran sol
Pañuelo de mármol, El
Temná noc
1988 Bělinka - ďáblova dcera (TV film)
Daniya, jardín del harem
Španělský vojáček
1987 Al acecho
La Rusa
1986 Dragón Rapide
El Disputado voto del señor Cayo
1985 Mambrú se fue a la guerra
Rodinný zločin
1982 Colegas
Sonata de estío (TV film)
1981 Carlota: Amor es... veneno
Dos y dos, cinco
Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
Mujer del ministro, La
1980 Dedicatoria
El crimen de Cuenca
Memorias de Leticia Valle
Perro de alambre
Tierra de rastrojos
1979 Jaque a la dama
Pes
1978 Cabo de vara
Ciudad maldita, La
Estimado Sr. juez...
Las truchas
1977 Con uñas y dientes
Mi hija Hildegart
1976 La ciutat cremada
Pascual Duarte
1973 Flor de santidad
1971 Sobre verde, El

TV seriály

2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Chupete para ella, Un (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
Función de noche (TV seriál)
Villarriba y Villabajo (TV seriál)
1993 A su servicio (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
Stíny včerejška (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1987 Visperas (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Sonatas (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1978 El Camino (TV seriál)
El hotel de las mil y una estrellas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky