foto

César Lucendo

  • nar. 16.4.1979 (40 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Huella del crimen 3: El asesino dentro del círculo, La (TV film)
1996 Pesadilla para un rico
1992 Chechu y familia
1991 Catorce estaciones
1988 Nebezpečné známosti

TV seriály

2014 Hermanos (TV seriál)
2012 Fuga, La (TV seriál)
2011 Homicidios (TV seriál)
2008 Lalola (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2003 Luna negra (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Calle nueva (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
1989 Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
Primera función (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky