foto

Maite Blasco

  • nar. 3.12.1938 (80 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Plány na zítra
Vidas pequeñas
2007 13 růží
2005 Viure de mentides (TV film)
2003 Agonía, La
Nedovtipní
Usar y tirar
2001 Dama de Porto Pim
1999 Sobreviviré
1997 Carreteras secundarias
1996 Zahradníkův pes
1995 Casa en las afueras, Una
1994 Peores años de nuestra vida, Los
Pret-A-Porter
1991 Todo por la pasta
1990 Huella del crimen 2: El crimen de las estanqueras de Sevilla, La (TV film)
1986 Válka bláznů
1984 La noche más hermosa
1981 Crack, El
Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1980 El hombre de moda
1977 Nunca es tarde
1976 Querida, La
1964 Alféreces provisionales
Cavalca e uccidi
1963 Historia de una noche
Las gemelas
1962 Accidente 703
Hombre del expreso de Oriente, El
1961 Siempre es domingo
1960 Hay alguien detrás de la puerta
Navidades en junio
Sólo para hombres
1959 Vida alrededor, La

TV seriály

2013 El Rey (TV seriál)
2010 Chicas de oro, Las (TV seriál)
2009 Doctor Mateo (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Inquilino, El (TV seriál)
Sopa boba, La (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1997 Pasen y vean (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Crónicas urbanas (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1974 Telecomedia (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
Tres mosqueteros, Los (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Las tentaciones (TV seriál)
1968 Pequeño estudio (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias de mi barrio (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
El hombre, ese desconocido (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky