foto

Alberto Delgado

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Sám nebo s dalšími
1989 Amanece, que no es poco
El Mar y el tiempo
1988 Nejzábavnější hra
No hagas planes con Marga
1981 Próxima estación, La

TV seriály

2010 La pecera de Eva (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1992 Destinos (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 Media naranja (TV seriál)
1983 Zahrada Venušina (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky