foto

Jesús Enguita

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 El Lute: camina o revienta
1985 Huella del crimen: Jarabo, La (TV film)
1984 Fantasías de Cuny, Las
1983 Parchís entra en acción
1982 En busca del huevo perdido
Femenino singular
La tercera guerra de los niños
Nacional III
Pajaritos, Los
1980 Canto de la cigarra, El
El divorcio que viene
Kargus
1979 Verdes praderas, Las
1978 Ciudad maldita, La
Soldados
1977 Víkend
1976 Esclava te doy
Las camareras
1970 Los extremeños se tocan
1969 Can
No somos ni Romeo ni Julieta

TV seriály

1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Encargo original, Un (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Tarde de teatro (TV seriál)
1978 Cañas y barro (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Diego Acevedo (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tú tranquilo (TV seriál)
1964 Historias de mi barrio (TV seriál)
Historias para no dormir (TV seriál)
Teatro de humor (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky