foto

Fiorella Faltoyano

  • nar. 10.2.1950 (69 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Síndrome Martins, El
1995 Sal de la vida, La
1994 Canción de cuna
1993 Tocando fondo
1992 Después del sueño
Ni contigo ni sin ti
1990 Sombra del ciprés es alargada, La
1989 Caminos de tiza
1988 Gallego
1987 ¡Biba la banda!
1985 Za svitu měsíce
1984 Café, coca y puro
1983 Como un adiós
1982 Cristóbal Colón, de oficio... descubridor
Tac-tac
Úl
1981 Chci snít
1980 Campanada, La
1978 Solos en la madrugada
1977 Asignatura pendiente
Esposa de día, amante de noche
1976 Colorín colorado
1969 Panteras se comen a los ricos, Las
1968 Un día es un día
1967 Club de solteros

TV seriály

2010 Alfonso, el príncipe maldito (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Dos lunas (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Obsesión (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1997 Vida en el aire, La (TV seriál)
1995 Regenta, La (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1992 Tango (TV seriál)
1991 Narradores (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1983 Pícaras, Las (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
Este señor de negro (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
Ficciones (TV seriál)
La tía de Ambrosio (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1970 Teatro de misterio (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 Hermenegildo Pérez, para servirle (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)

Dokumentární

2010 Un cine como tú en un país como éste - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace