foto

Carlos Lucena

  • nar. 19.5.1925
    Bujalance, Andalucía, Španělsko
  • zem. 27.10.1995 (70 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Asunto interno
1995 Dile a Laura que la quiero
1993 Laberinto griego, El
1992 Los mares del sur
1991 Terranova (TV film)
1990 Leyenda del cura de Bargota, La (TV film)
1989 Gran sol
Monte bajo
Rey del mambo, El
1988 Jarrapellejos
Sinatra
1987 Bar-Cel-Ona
Laura, del cielo llega la noche
1986 Adiós pequeña
Bandera negra
Dragón Rapide
1984 De mica en mica s'omple la pica
Práskač a jeho kat
1983 Interior roig
1981 Krypta
Momia nacional, La
Plein sud
Rebelión de los pájaros, La
1980 Campanada, La
Cuentos eróticos
La vérité sur l'affaire Savolta
Locos vecinos del 2º, Los
Mater amatísima
Muchacha de las bragas de oro, La
Últimos golpes de 'El Torete', Los
1979 Alicia en la España de las maravillas
Cuarenta años sin sexo
Los Bingueros
Perros callejeros II
Polvos mágicos
Proces proti Katalánii
1978 Bouřka
Hombre llamado 'Flor de Otońo', Un
Tatuaje
1977 Alegres chicas de 'El Molino', Las
Perros callejeros
Pubertad, adolescencia, la edad difícil
1976 Largas vacaciones del 36, Las
Libertad provisional
1975 Metralleta 'Stein'
1974 Dlouhá červencová noc
Último viaje, El
1973 Aborto criminal
Redada, La
1972 Tarzán y el misterio de la selva
1962 Tierra de todos

TV seriály

1994 Makinavaja (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
Visperas (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Einstein (TV seriál)
Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Encargo original, Un (TV seriál)
1982 Doctor Caparrós, metge de poble (TV seriál)
Don Baldomero y su gente (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Autores invitados (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Dokumentární

1980 Numax presenta...

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace