foto

Anatolij Zubkov

  • nar. 23.9.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Marusja (TV film)
2018 Kem my ně staněm (TV film)
Rokovoje SMS (TV film)
Zabytoje prestuplenije (TV film)
2017 Dolžok (TV film)
Každomu svojo (TV film)
Vsjo o jego byvšej (TV film)
2016 Ljubov jesť
2015 Bliže, čem kažetsja
Pobeg za mečtoj
2013 Vaňka (TV film)
2012 Iščitě mamu (TV film)
Ljubiť nelzja zabyť (TV film)
2011 Sakurový džem
2009 Kapkan dlja killera

TV seriály

2019 Pustyňa (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Umirať prikaza ně bylo (E03)
Kamera smertnikov (E02)
Doroga ogňa (E01)
Staraja gvardija (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Doroga iz žjoltogo kirpiča (TV seriál)
Ispravlennomu veriť (TV seriál)
Nyrjalščica za žemčugom (TV seriál)
Smertělnyj trening (TV seriál)
Sorok rozovych kustov (TV seriál)
2017 Kak izvesti ljubovnicu za 7 dněj (TV seriál)
Moskovskaja plennica (TV seriál)
Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Parfjumerša 3 (TV seriál)
Perekrjostok (TV seriál)
Poslednij dovod (TV seriál)
2016 Kamennoje serdce (TV seriál)
Kapitan policii metro (TV seriál)
Mačecha (TV seriál)
Něvesta iz Moskvy (TV seriál)
Pritvorščiki (TV seriál)
2015 Graždanka Katěrina (TV seriál)
Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Ně pokidaj meňa (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Grom (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Papa naprokat (TV seriál)
Parfjumerša (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
2011 Ljuba. Ljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky