foto

Darin Sysojev

  • nar. 20.6.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Grešnik
Čempiony
2013 Dubljor
Čto tvorjat mužčiny!
Žízeň
Прощание
2012 Mužčina s garantiej
S novym godom, mamy!
2011 Dom na obočině
Žažda (TV film)
2010 Kandahár
2009 Sročnyj zakaz
2006 Mjertvoje polje
Únik z kruhu
2005 Parnikovyj effekt
2004 The Keeper of Time

TV seriály

2018 Plakučaja iva (TV seriál)
Russkije gorki (TV seriál)
2017 Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
Spasajsja, brat! (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2013 Razvědčicy (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2012 Otryv (TV seriál)
2011 Robinzon (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Sivyj merin (TV seriál)
2009 Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Verbnoe voskresene (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
2004 Kadeti (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)
1999 Kamenskaja (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Semejnyje tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky