foto

Isamu Nakae

  • nar. 13.6.1963 (56 let)
    prefektura Mijagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Kjódžó (TV film)
2013 Hana no kusari
2011 Rokku: Wanko no shima
2010 Sazae-san 2 (TV film)
2006 Sugar & spice: Fúmi zekka
2005 Asuka e, Soshite Mada Minu Ko e (TV film)
2001 Puratonikku sekusu
Reisei to džónecu no aida

TV seriály

2017 Kizoku Tantei (TV seriál)
2016 Hayako Sensei, Kekkon Surutte Honto Desu Ka? (TV seriál)
2015 Jókoso, wagaja e (TV seriál)
2014 Wakamono-tači (TV seriál)
2013 Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2009 News Sokuho wa Nagareta (TV seriál)
2008 Bara no nai hanaja (TV seriál)
2006 Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Puraido (TV seriál)
2003 Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
Icumo futari de (TV seriál)
2002 Sora kara furu ičioku no hoši (TV seriál)
2000 Nisennen no Koi (TV seriál)
Taiyo wa Shizumanai (TV seriál)
1999 Kiken na kankei (TV seriál)
Perfect Love (TV seriál)
1998 Days (TV seriál)
1997 Gift (TV seriál)
1995 Bokura ni Ai wo! (TV seriál)
1994 Kimi to Ita Natsu (TV seriál)
Wakamono no subete (TV seriál)
1993 Hitocu jane no šita (TV seriál)
Onegai Darling (TV seriál)
1992 Hatachi no Yakusoku (TV seriál)
Shinai naru mono e (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky