foto

Herbert Léonard

  • nar. 25.2.1947 (71 let)
    Štrasburk, Bas-Rhin, Alsace, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 To jsem já
1982 Une journée à Nice (presque) comme les autres (TV film)
1969 L'homme qui venait du Cher (TV film)

TV seriály

2005 Village départ (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1972 Midi Trente (TV seriál)

TV pořady

2017 Radio + (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1995 Si on chantait (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1971 Samedi soir (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace