foto

Fuminori Kaneko

  • nar. 2.1.1970 (50 let)
    prefektura Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Óoku: Eien – Emonnosuke Cunajoši hen
2010 Óoku
2006 Bokutači no sensó (TV film)
Kisarazu Cat's Eye: World Series
2003 Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
2002 Široi kage tokubecuhen (TV film)

TV seriály

2019 Wataši, teidži de kaerimasu (TV seriál)
2018 Cheer Dance (TV seriál)
Dairen'ai (TV seriál)
2017 Anata no Koto wa Sorehodo (TV seriál)
Kangoku no Ohimesama (TV seriál)
Quartet (TV seriál)
2016 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Nigeru wa hadži da ga jaku ni tacu (TV seriál)
2015 Kónodori (TV seriál)
2014 Gomen ne seišun (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
2013 Namonaki Doku (TV seriál)
2012 Ooku ~Tanjou (TV seriál)
2011 Umareru (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Sengyou Shufu Tantei ~ Watashi wa Shadow (TV seriál)
2008 Rjúsei no kizuna (TV seriál)
2007 Tokkyu Tanaka 3 Go (TV seriál)
Utahime (TV seriál)
2005 Koi no džikan (TV seriál)
Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Suna no utsuwa (TV seriál)
2003 Kimi wa petto (TV seriál)
Suekko čónan ane sannin (TV seriál)
2002 Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Yoisho no Otoko (TV seriál)
2001 Handoku!!! (TV seriál)
Shiroi Kage (TV seriál)
Tengoku ni ichiban chikai otoko (TV seriál)
2000 Ikebukuro Uesuto géto páku (TV seriál)
Kyoushuujoo Monogatari (TV seriál)
1999 Keizoku (TV seriál)
1998 Rendezvous (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky