foto

Kanae Minato

  • nar. Hirošima, prefektura Hirošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Bókjó - kniha
2016 Bókjó (TV film) - kniha
Oufuku Shokan~Jugo nen Go no Hoshu (TV film) - kniha
Šódžo - kniha
2014 Širajuki-hime sacudžin džiken - kniha
2013 Hana no kusari - kniha
2012 Kita no kanariatači - kniha
2010 Kokuhaku - kniha

TV seriály

2019 Poison Daughter, Holy Mother (TV seriál) - kniha
2017 Reverse (TV seriál) - kniha
2016 Džosei sakka mysteries ucukušiki miccu no uso (TV seriál) - kniha
2014 N no Tame ni (TV seriál) - kniha
2013 Yako Kanransha (TV seriál) - kniha
2012 Šokuzai (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Kôkô nyûshi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky