foto

Vjačeslav Lavrov

  • nar. 23.10.1976 (42 let)
    Petrohrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vaňka (TV film)
2012 Ljubiť nelzja zabyť (TV film)

TV seriály

2017 Četyre krizisa ljubvi (TV seriál)
2013 Tancy marionětok (TV seriál)
2006 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vyzov (S06E06)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Obratnyj otsčet (S01E02)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Episode 9 (S07E09)
Episode 3 (S07E03)
2004 Mangust (TV seriál)
Děň zdorovja (S02E11)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Istorija bolezni (S04E05)
2001 Krot (TV seriál)
Ubojnaja sila 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Voroňja slobodka (S04E25)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sněžnyj bars (S03E20)
Trup iz zooparka (S03E05)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Vaňka (TV film)
2012 Ljubiť nelzja zabyť (TV film)

TV seriály

2017 Četyre krizisa ljubvi (TV seriál)
2016 Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
2014 Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
2013 More po koleno (TV seriál)
Prizrak v krivom zerkale (TV seriál)
Tancy marionětok (TV seriál)
Ukradi meňa (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Pogoňa (S04E28)
Strasti po Andreju (S04E05)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace