foto

Sacha Solnia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Grotte aux loups, La (TV film)
1960 An heiligen Wassern

TV seriály

1978 Ces merveilleuses pierres (TV seriál)
1976 Chirurgien de Saint-Chad, Le (TV seriál)
Village englouti, Le (TV seriál)
1975 Typhelle et Tourteron (TV seriál)
1974 Les enfants des autres (TV seriál)
1973 Temps de vivre, le temps d'aimer, Le (TV seriál)
1970 Sixième sens, Le (TV seriál)
1969 Sial IV (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky