foto

Françoise Vatel

  • nar. 28.11.1937
    Clichy, Hauts-de-Seine, Île-de-France, Francie
  • zem. 24.10.2005 (67 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Les Naufragés de la D17
1987 De bruit et de fureur
La Comédie du travail
1984 Une soirée perdue
1983 Clémentine (TV film)
1982 Le sage de Sauvenat (TV film)
1978 Exercice du pouvoir, L'
1976 Mon coeur est rouge
1974 Entre toutes les femmes (TV film)
Un jeune homme seul (TV film)
1972 L'image (TV film)
1968 Les Contrebandières
1967 Jeudi on chantera comme dimanche
1966 Brigitte et Brigitte
1965 Les Bons Vivants
1964 Les cabinets particuliers (TV film)
1963 La chasse ou L'amour ravi (TV film)
1962 Capito?
Dossier 1413
Quatre-vingt-treize (TV film)
1961 Dans la gueule du loup
1960 Frangines, Les
Pain des Jules, Les
Un steack trop cuit
1959 Amants de demain, Les
Bal de nuit
Bratranci
Nuit de Tom Brown, La (TV film)
1958 P... sentimentale, La
Quelqu'un frappe à la porte
Tricheurs, Les
Un jour comme les autres
Vyhaslé slunce
1957 Les Premiers Outrages
1956 Les Promesses dangereuses

TV seriály

2002 Groupe flag (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1994 Novacek (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1984 Rue Carnot (TV seriál)
1980 Papa Poule (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Enfant de l'automne, L' (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Cécilia, médecin de campagne (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace