foto

Kókiči Takada

  • nar. 7.11.1911
    Hjógo, Japonsko
  • zem. 19.5.1998 (86 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Eiga joyu
1981 Hono-o no gotoku
1965 Jawara senpú
Jawara senpú: Dotó no taikecu
Zoku Jawara senpú: Šitennó tandžó
1964 Šinobi daimjó
1963 Gonin no abaremono
Jódžinbó ičiba
Seizoroi Tókaidó
1962 Džigoku no kagebóši
Inazuma tóge no kettó
Kisaragi musó ken
Maboroši tengu
Seizoroi kanhaššú
1961 Asagiri kaidó
Cukigata Hanpeita
Hakubadžó no hanajome
Hibari no ošare kjódžo
Ikasu džanéka sandogasa
Kurama hači tengu
Mataširó gjódžóki: Šinpen bidžó kómori
Čarinko kaidó
Šusse bušidó
1960 Dakine nagawakizaši
Kaidan godžúsancugi
Maboroši daimjó
Maboroši daimjó: Kankecuhen
Sórecu šinsengumi: Bakumacu no dóran
Tabi no nagadosu: Hanagasa cubaki
1959 Asajakegumo no kettó
Óabare happjaku jačó
1958 Dai Tókjó tandžó: Óedo no kane
Suttobi godžúsancugi
Taikóki
Tenpó Suikoden
Šimizu no Sataró
1957 Dai Čúšingura
Denšiči torimonočó: Gindža džumon
Orizuru sandogasa
Otomi to kirare Josaburó
Rindó karasu
Óedo fu'un emaki: Ten no me
1956 Baicuma cuizen kinen eiga: Kjóraku gonin otoko
Bentenyasha
Hanagasa daiko
Ruten
1955 Denšiči torimonočó: Džorógumo
Meigecu Satarógasa
Monzaburó no hide
1954 Bikkuri godžúsan cugi
Surónin bijori
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
Šičihenge tanuki goten
1953 Edo iroha macuri
Hana no šógai
Haresugata: Izu no Sataró
Ojakuša kozó
Tange Sazen
Šippú karasutai
1952 Fúrjú kassacu ken
Hakamoto taikucu otoko: Edodžó makaritoru
Hibari-hime acujume dóčú
Jatarógasa
Jatarógasa: Zenkóhen
Kurama tengu: Tengu kaidžó
Tange Sazen
Uta macuri šimizu minato
Šimizu no Džiročó den
1951 Kurama tengu: Kurama no himacuri
Sacuma hikjaku
Tonbogaeri dóčú
Óedo gonin otoko
1950 Hatamoto taikucu otoko torimono hikae: Kóhen – Dokusacu maden
Hatamoto taikucu otoko torimono hikae: Šičinin no hanajome
Midareboši Kódžinjama
Senricu
1948 Júkjó no mure
Karisome no koi
1947 Kamen no mači
1946 Kanodžo no hacugen
1945 Hiššóka
Kotobuki-za
1944 Džosei kóro
Fučinkan gekičin
Raigekitai shutsudo
1941 Onna no jado
Život herce
1940 Gonza to Sukejû
Žena z Osaky
1939 Příběh odkvetlých chryzantém
1937 Genroku kaikjo jodan: Cučija Čikara
Ósaka nacu no džin
1936 Kazoku kaigi
1935 Kagoja hangan
Okoto to Sasuke
Ôedo shusse kouta
1934 Kawaraban kachikachi yama
Kyôkyaku soga
1933 Ten'ičibó to Iganosuke
Uijîn
Unka no kyôteki
1932 Chûshingura
Kamiyui shinzô
1931 Jonan no yôemon
Orochi-maru
Reimei izen
1930 Naozamurai
Tojin okichi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky