foto

Pedro Amalio López

  • nar. 10.6.1929
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 25.6.2007 (78 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

1994 Función de noche (TV seriál)
1993 Habitación 503 (TV seriál)
1991 Narradores (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
1971 Obra completa (TV seriál)
Tres mosqueteros, Los (TV seriál)
1970 Al filo de lo imposible (TV seriál)
El teatro (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Platea (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

TV pořady

1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1991 Narradores (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky