foto

Hidetomo Macuda

  • nar. 26.7.1950 (69 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Giwaku (TV film)
2015 Kaseifu wa mita! (TV film)
2014 Kaseifu wa Mita! (TV film)
2012 Acui kúki (TV film)
2009 Koshonin SP (TV film)
2005 Zutto Ai Takatta (TV film)

TV seriály

2018 Legal V (TV seriál)
2016 Mohóhan (TV seriál)
2015 Isan Souzoku (TV seriál)
2012 Boku no nacujasumi (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
2011 Hanazakari no kimitači e: ikemen paradaisu 2011 (TV seriál)
2010 Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Koshonin 2 (TV seriál)
2008 Joccu no uso (TV seriál)
Kôshônin (TV seriál)
Serebu to binbô tarô (TV seriál)
2007 Hana zakari no kimitači e: Ikemen paradise (TV seriál)
Oretači ga mamoru! (E12)
Omae no tame ni tobu (E11)
Ore ni šitoke jo (E10)
další epizody (12)
Warui Yatsura (TV seriál)
2006 Kemonomichi (TV seriál)
2005 Džóó (TV seriál)
2004 Kurokawa no tečó (TV seriál)
Êsu wo nerae! (TV seriál)
2003 Aisuru Tame ni Aisaretai (TV seriál)
Bidžo ka jadžú (TV seriál)
Kao (TV seriál)
2000 Ai wo kudasai (TV seriál)
Koko dake no hanaši (TV seriál)
1999 Ren'ai kekkon no rūru (TV seriál)
Ringu: saišúšó (TV seriál)
1995 Gaman Dekinai! (TV seriál)
1994 Furuhata Ninzaburo (TV seriál)
Good Mourning (TV seriál)
1990 Papa! Kakko Tsuka Nai Ze (TV seriál)
1988 New York Koi Monogatari (TV seriál)
1985 Alsace no Aozora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky