foto

Masaru Nagai

  • nar. 20.5.1978 (39 let)
    Itoigawa, prefektura Niigata, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Yamanai ame wa nai
2013 DOCTORS Saikyou no Meii SP (TV film)
Mottomo Tooi Ginga (TV film)
2012 Ano sora no ao
2010 Inu no omawarisan (TV film)
2009 Tenpyo wo Kakenuketa Otoko to Onna-tachi (TV film)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Season 4 SP (TV film)
2008 Sanjuman-nin no Kiseki — Nidome no Happi Basudei (TV film)
Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi: Saigo no gekijôban
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi '08 Ote Ginko Haken Joshi Koin no Himitsu (TV film)
2007 Kuroi taijó '07 special (TV film)
Tokyo vs Osaka Wakeari kon Monogatari (TV film)
2006 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Special '06 Koukyuu Restaurant to Ofukuro no Aji (TV film)
2005 Hakusen Nagashi Saishusho ~Yume Miru Goro wo Sugitemo (TV film)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Special (TV film)
2004 Gosuto shauto
2003 Gúzen ni mo saiaku na šónen
Hakusen Nagashi ~Nijuugo-sai (TV film)
Tenshi no kiba

TV seriály

2017 特命係長只野仁 (TV seriál)
Irjú sósa 4 (TV seriál)
Mačikóba no onna (TV seriál)
2015 Aimu Homu (TV seriál)
Koinaka (TV seriál)
2014 Black President (TV seriál)
Burakku puredžidento (TV seriál)
Gunshi Kanbee (TV seriál)
Isharyo Bengoshi (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
2012 Makete katsu - sengo wo tsukutta otoko Yoshida Shigeru (TV seriál)
Rakkí sebun (TV seriál)
Širato Osamu no džikenbo (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2010 Face Maker (TV seriál)
Rikon dókjo (TV seriál)
Salaryman Kintaro 2 (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
2008 Salaryman Kintaro (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Katagoshi no koibito (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 3 (TV seriál)
2006 Damens walker (TV seriál)
Desuyone (TV seriál)
Kuroi no taijó (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2005 Oniyome nikki (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 2 (TV seriál)
Yume de Aimashou (TV seriál)
2004 Á tantei džimušo (TV seriál)
Attohómu daddo (TV seriál)
Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Orenji deizu (TV seriál)
Suna no utsuwa (TV seriál)
2003 Bijo ka Yajuu (TV seriál)
Jankí bokó no kaeru (TV seriál)
Marusa!! (TV seriál)
Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
2002 Mai ritoru shefu (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace