foto

Kódži Tazawa

  • nar. 6.10.1970 (50 let)
    prefektura Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Ofukou-san (TV seriál)
2009 Keitai Deka Zenigata Mei (TV seriál)
2008 Love Letter (TV seriál)
2007 Ai no uta! (TV seriál)
Kétai keidži zenigata kai (TV seriál)
Nacu kumo agare (TV seriál)
2006 Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)
Koi suru ničijóbi: New Type (TV seriál)
2005 Risou no Seikatsu (TV seriál)
2004 Kêtai deka Zenigata Rei (TV seriál)
Kêtai deka Zenigata Rui (TV seriál)
2003 Keitai Deka Zenigata Mai (TV seriál)
2002 Kêtai deka Zenigata Ai (TV seriál)
2001 Neverland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky