foto

Mikko Löppönen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Bullied
The Cold Dark
2017 Rendel
2015 Eliza
Fray
Tigerman 3 vs Monkeyman
2014 Last
2013 Sunset Fight
2011 Tunarit
2010 Duke Nukem

TV pořady

2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Cold Dark
2015 Eliza
Fray
2014 Last

Producentská filmografie

Filmy

2015 Fray
2014 Last

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky