foto

Pierre Billon

  • nar. 7.2.1901
    Paříž, Francie
  • zem. 31.8.1981 (80 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1951 Min vän Oscar
1943 Soleil a toujours raison, Le
1936 Kurýr na jih

TV seriály

1988 Haute tension (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Village départ (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

2012 Qui êtes-vous Michel Sardou? (TV film)
1976 Hommage à Raimu (TV film)
1974 Histoire du cinéma français par ceux qui l'ont fait (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)
1975 Système 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky