foto

Tin-Ngoh Seung

  • nar. 24.7.1962 (57 let)
    Hong Kong, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Wo ai xiang gang
2007 C+ zhen tan
Zhong ai
2005 Hou bei tian xin
Yong bao mei yi ke hua huo
1994 Ai De Zhong Zi
1991 Si da jia zu zhi long hu xiong di
1989 San lang qi an
1985 Meng gui po ren

TV seriály

2007 Shi nai bing tuan (TV seriál)
1990 The Seasons II (TV seriál)
1987 Ji jie (TV seriál)
1986 Zuan shi wang lao wu (TV seriál)
1985 Yang ka cheung (TV seriál)
1984 Luk ding gei (TV seriál)
Nong boon do ching (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky